изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:28 EEST
Максим с условна заради личностни качества    
Ред и сигурност
При определяне на присъдата на Максим Стависки, предизвикал миналата година тежка катастрофа, предвид са взети и личностните му качества.


Това заяви в интервю за предаването „Пропаганда” по Дарик съдията от Бургаския апелативен съд Мелкон Мелконян, цитиран от БГНЕС.
Оглавяван от него съдебен състав потвърди наказанието на фигуриста от 2,5 години лишаване от свобода условно, с пет години изпитателен срок за предизвикана миналата година от Стависки катастрофа, при която загина 21-годишният Петър Петров, а от тогава Мануела Горсова е в кома. Мелконян отказа да коментира петгодишната присъда, която получи шофьора на колата, с която при катастрофа в София загина водещият Емил Трифонов – Кембъла.
В отговор на това Красимир Горсов – баща на Мануела – каза по телефона от Израел: „Чух, че в прав текст каза, че е пристрастен, личностните качества били определящи. Има много по-известни хора в България. Ако те направят нещо подобно, по-същия начин ще се измъкнат – така ли? Това е невероятен цинизъм. Няма да ми стане по-топло, но ще намеря душевен покой.”
Мануела Горсова е в израелска клиника от няколко дни. Там момичето ще преминава през ежедневен 12-часов реанимационен и рехабилитационен цикъл. Засега лекарите не се ангажират с прогноза за резултатите от лечението. Михаела е развила бронхопневмония, с която лекарите се мъчат да се справят, каза още Красимир Горсов. dir.bg
 


Сходни връзки

Максим с условна заради личностни качества | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди