изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:43 EEST
ТРИМА АБИТУРИЕНТИ ИЗПРАЩА ДОМ "ДЪГА"    
НовиниДнес от 14 часа домът за деца, лишени от родителски грижи, "Дъга" ще изпрати тримата си абитуриенти, съобщи директорът му Николай Раданов. Образованието си завършват в СОУ "Дора Габе" Станислав Григориев и Валентин Велизаров, както и ученикът от Професионалната гимназия по архитектура и строителство Пламен Ивелинов.

И тримата завършват с добър успех. Ръководството на дома очаква те да намерят добра реализация. Дори прогнозата е, че Пламен ще работи в Австрия. Абитуриентският бал на Пламен е тази вечер, а на Станислав и Валентин - на 23 май. Магазини "Златев" са осигурили ризите и костюмите за момчетата, а ДПС - обувките. Закупени са и кувертите им за бала. На тържеството днес се очаква тримата да бъдат поздравени от много официални гости и приятели.
На 27 май абитуриентите от дом "Дъга" ще присъстват на ежегодния бал, който организира президентът Георги Първанов за зрелостниците от домове за деца, лишении от родителска грижа.
 


Сходни връзки

ТРИМА АБИТУРИЕНТИ ИЗПРАЩА ДОМ "ДЪГА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.76 секунди