изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:37 EEST
ПРОДАВАТ ЕДНОВНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА КАЛИАКРА РОК ФЕСТ    
КултураВече са в продажба билетите за отделните дни на Калиакра рок Фест 2008, който традиционно ще се проведе в Каварна от 5 до 7 юли 2008 г. Това съобщиха от пресслужбата на морското кметство.

Истинските фенове на рока ще могат да си закупят еднодневен билет за отделните дни на фестивала по избор, от касите на Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет ще бъде с цена 50 лв., а на същите места и в момента могат да се закупят тридневни билети (общ билет за трите фестивални дни) с цена 90 лв.
Организаторите на Калиакра Рок Фест 2008 г. - Община Каварна и Жокер медиа, за трета поредна година, в рамките на три поредни дни (от 5 до 7 юли 2008г.) ще срещнат на едно място едни от най-големите имена от световната Рок сцена! На 5 юли Калиакра Рок Фест ще бъде открит както подобава, по кралски, от Кралете на метъла MANOWAR. На 6 юли следва тежък грим и невероятно шоу от бащата на шок рока ALICE COOPER. Финалът на 7 юли и тази година обещава да бъде запомнящ се, с безмилостните траш метъли от SLAYER и шведите от IN FLAMES. Най-продаваната група на Световният лейбъл Nuclear Blast - IN FLAMES, които са добре познати у нас, ще стъпят за първи път на българска земя, за да открият гръмко последния ден на Калиакра Рок Фест 2008. Ще ги последват титаните от SLAYER, които вече са показали класата си в София през 2002 г. В Каварна, те идват с две спечелени Grammy-та зад гърба си, последното от които е от февруари тази година,  за „най-добро метъл изпълнение” за песента "The Final Six" от лимитираното издание на последния им албум "Christ Illusion”.
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ ЕДНОВНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА КАЛИАКРА РОК ФЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди