изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:30 EEST
ПРЕДЛАГАТ ОДИТ ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА НАШИ ФИРМИ    
НовиниВъзможност да проверят дали отговарят на европейското закодонателство имат фирми от Добрич и областта. До края на месеца желаещите могат да заявят това в Търговско-промишлената палата.

Тя работи по проект CASE Палатите в подкрепа на фирмите за приложение на европейското законодателство и бизнес етика", който е инициатива на Асоциацията на Европейските търговско-промишлени палати - "Европалати". Общият бюджет на проекта е 880 000 евро, а продължителността му е 18 месеца. Водеща организация е Eвропалати, която има партньори от България, Румъния, Турция, Хърватска, а Македония е като асоциирана страна.
Целите на проекта са обучение на 40 експерти от търговски палати в страните-партньори по проекта и още двама от Македония по прилагане на европейското законодателство и одитиране на фирмите. Ще бъде проведен одит в 400 фирми за прилагане на европейското законодателство. Предимство за фирмите от Добрич и региона са повишаване информираността за законодателството на ЕС, хармонизирано с националното законодателство, по отношение на потребителите, екологията, безопасните условия на труд, както и за конкретния продукт или услуга, предлагани от фирмите. За ТПП - Добрич ползите ще бъдат ползване на диагностично ръководство за проучване на нивото на съответствие с  европейското законодателство във фирмите и предоставяне на високо-квалифицирани услуги на фирмите за мерки при прилагане на европейското законодателство.
 


Сходни връзки

ПРЕДЛАГАТ ОДИТ ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА НАШИ ФИРМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди