изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:10 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностТРИ ЛИЦА, обявени за общодържавно издирване, са установени след проведени активни оперативно-издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РПУ в Добрич и РПУ в Каварна, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

 Това са двама мъже – П. Д. /34 г./ от балчишкото село Соколово и И. С. /26 г./ от Варна, както и 17-годишно момиче от гр.Добрич. Мъжете са били издирвани от полицията във връзка с досъдебни производство на територията на областна дирекция “Полиция” във Варна, а непълнолетното момиче - по молба на близките й, тъй като на 14 май напуснало дома си в и оттогава било в неизвестност. Открито е в Ловешка област, спрямо него няма извършено престъпление.
1 500 ЛЕВА задигнали неизвестни от жилище по ул. "Александър Стамболийски" в Добрич. Кражбата е извършена на 21 май. Провеждат се мероприятия за установяване и задържане на извършителите на престъплението, образувано е досъдебно производство.
ДВАМА пияни водачи са спипани от автопатрули на Първо РПУ за периода от 22,45 ч. на 21 май до 2 часа на 22 май. С техническо средство е установено, че  50-годишният С. И. управлява с 1,44 промила алкохол, а М. Г. /36 г./ - с 1,3 промила. С. И. отказал кръвна проба. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди