изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:49 EEST
XI НАЦИОНАЛEН ФЕСТИВАЛ НА ЛЮБИТЕЛСКИТЕ ТЕАТРИ    
КултураИзданието ще бъде и с международно участие

В петък от 19 часа в читалище "Съгласие" в Каварна ще бъде открит официално ХІ национален фестивал на любителските театри. Това съобщиха от пресслужбата на община Каварна. Проявата е под егидата на кмета на общината Цонко Цонев и със съдействието на Министерството на културата и община Каварна.
Тазгодишното издание на фестивала е с международно участие, като над 20 колектива от България, Румъния, Турция, Русия и Сърбия ще вземат участие в него. Театралният фестивал ще продължи до 5 юни. Постановките ще бъдат оценявани от жури с председател проф. Надежда Сейкова и състав проф. д-р на науките Петър Петров и Крум Гергицов - драматург. Основите на фестивала са положени през през 1998 г. в памет на изтъкнатия български театровед от Каварна проф. Гочо Гочев. През изминалите години, фестът се радва на изключително голям интерес от страна на български и чужди любителски театрални състави.
 


Сходни връзки

XI НАЦИОНАЛEН ФЕСТИВАЛ НА ЛЮБИТЕЛСКИТЕ ТЕАТРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди