изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:48 EEST
Audi A4 с награда за най-добър автомобил на 2008 г.    
По света Audi A4 бе избран за най-добър автомобил от читателите на списание Auto Bild. Изпълнителният директор на "Порше БГ" Томас Рушицка получи наградата Auto1 от главния редактор на българското издание Ралф Петров по време на официална церемония в шоу-рум Porsche Sofia Zapad.

Audi A4 убедително спечели най-трудния автомобилен тест в Европа и беше обявен за автомобил на континента с гласовете на над 40 милиона читатели на Auto Bild от цяла Европа, на 26-те главни редактора на списанието, както и на 8 от водещите инженери в индустрията и 9 автомобилни състезатели.

Българските читатели на Auto Bild първи и с убедително мнозинство определиха Audi A4 за лидер. Така националното гласуване предизвести резултата в международен план.

"Изключителната конкуренция прави тази награда още по-заслужена. А фактът, че българската публика даде тон на избора на най-добрата кола на Европа, показва нейната информираност, високи критерии и стандарт в оценката на продуктите на една от водещите световни индустрии. Успехът под знака на 4-те кръга тази година е увенчан от Audi A4", заяви при връчването на наградата Ралф Петров.

"Щастлив съм, че българските читатели на Auto Bild очертаха успеха на един от нашите най-важни модели тази година. Това прави наградата още по-емоционална. За Audi успехът е емоция, която ни мотивира и вдъхновява. Сега сме сигурни, че тази емоция е споделена, за което благодаря от името на целия ни екип!", каза Томас Рушицка при получаването на наградата.

Отличието за Audi A4 е още една глава от успеха на този многократен победител при всички сравнителни тестове. Новият Audi A4 Sedan беше пуснат в производство миналата есен, а новият Audi A4 Avant направи световния си дебют през март в Женева. Ежегодното състезание за наградата Auto1 се провежда от списание Auto Bild и сродните му издания в общо 26 страни.

Гласуването е в шест категории превозни средства. След това двадесет и шестте главни редактори на Auto Bild, заедно с водещи инженери и автомобилни състезатели, продължиха с избора на лидер между всички категории. Новото Audi A4 спечели с динамичността и комфорта си при каране, с впечатляващия си дизайн и първокласната изработка.

Призът на Auto Bild беше обявен на гала вечеря по време на автомобилния салон в Женева, а наградата беше получена лично от Рупърт Щадлер, председател на управителния съвет на AUDI AG. До този момент в дилърската мрежа на "Порше БГ" на краен клиент са предадени 100 автомобила от модела А4.

Auto1 отбеляза последния акцент от поредицата награди, които моделът е събрал от пускането си на пазара. С последната награда, Audi продължава историята на успеха си в най-същественото читателско допитване на Европа. Последният модел на Audi, удостоен с тази награда беше Audi A6 през 2005 г.

expert.bg

 


Сходни връзки

Audi A4 с награда за най-добър автомобил на 2008 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди