изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:54 EEST
РЕМОНТИРАТ ПЪТИЩАТА В ОБЛАСТТА    
НовиниВ момента текат ремонти на пътищата в областта, съобщи за НДТ началникът на Областно пътно управление - Добрич, инж. Стефан Желязков. Вече е изкърпен главният път І-9 в участъка от Дуранкулак до Каварна.

Запълнени са дупките и са изкърпени и в участъците от Добрич до Балчик, Варна, Генерал Тошево, както и южната дъга на Околовръстен път Добрич. Ремонтират се още пътни участъци Захари Стояново-Дуранкулак, Конаре-Белгун-Крапец, Албена до село Одърци. Работи се и по пътя за Силистра, както и в пътна отсечка Крушари-Добрин. По-късно ще започне ремонт и на участъка Крушари-Бакалово. За ремонти през това тримесечие са отпуснати и усвоени около 700 000 лв., каза още инж. Желязков. Отделно управлението очаква да пристигнат други 500 000 лв., които са предназначени за ремонт на туристическите пътища в областта, като с тези средства ще се ремонтират отсечките Генерал Тошево-Балчик и Генерал Тошево-Каварна, допълни още началникът на ОПУ. Очаква се още да бъдат одобрени и отпуснати средства за средни ремонти, като намеренията на специалистите са средствата да бъдат вложени в пътните участъци Захари Стояново-Дуранкулак с дължина 8 км, Шабла-фара - близо 6 км, както и Конаре-Белгун.
 


Сходни връзки

РЕМОНТИРАТ ПЪТИЩАТА В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди