изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:46 EEST
ЦСКА се моли за милост    
Спорт
Отборът на ЦСКА не е лицензиран за участие в европейките клубни турнири, съобщи на пресконференция представителят на Лицензионната комисия на БФС Красин Кръстев, цитиран от БГНЕС.


Все пак има минимална надежда българският шампион да играе в Шампионската лига, защото съвместно с БФС, „армейците” са изпратили писмо до европейската централа, в което я молят да прояви благосклонност и да даде още няколко дни отсрочка, през които да бъдат оправени финансовите неразбории на тима.
Лицензионната комисия и Апелативната комисия не са под крилото на БФС, а са пряко подчинени на УЕФА. По тази причина, двете комисии са задължени да предоставят всички детайли на европейската централа в срок. Ако двете комисии си позволят да прикрият нещо или допуснат каквато и да е грешка, УЕФА може да отнеме лиценза на самия Български футболен съюз, обясни Кръстев.
Отборът на ЦСКА спечели 31-а си шампионска титла в първенството на “А“ група и трябваше да участва в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. След като днес стана ясно, че „червените” най-вероятно няма да играят в Европа, тогава нашата страна най-вероятно няма да има представител в най-комерсиалния европейски клубен турнир през тази година.
Късно снощи изтече крайният срок, в който всички отбори трябваше да изпратят в Нион документите си за участие в европейските турнири. Вчера пък в БФС имаше спешно съвещание по случая, като президентът на БФС Борислав Михайлов се срещна с президента на ЦСКА Александър Томов. Въпреки тази среща България най-вероятно ще остане с трите клуба в турнира за Купата на УЕФА - Левски, Литекс и Локомотив София.
Междувременно председателят на фен-клуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето, който присъства на пресконференцията на двете комисии, изпадна в невероятна ярост и започна да сипе страхотни закани за саморазправа с президента на "червените" Александър Томов. След това, той се отправи към стадион „Българска армия”, където Томов трябва да даде пресконференция по-късно днес.  dir.bg
 


Сходни връзки

ЦСКА се моли за милост | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди