изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:46 EEST
"АЛБЕНА" ОТКРИ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ОФИС В МОСКВА    
НовиниТуристическотo дружество "Албена" АД вече има свой представителен офис в руската столица Москва, съобщи за НДТ Красимира Въткова - мениджър "Продажби" на руски пазар.

ой е бил официално открит на 26 май в Центъра на промишлеността на България в Москва. Целта му е да работи активно за привличане на клиенти за конгресни, спортни и корпоративни събития, за СПА програми и туризъм. Така "Албена" ще разшири рекламната си кампания на руския пазар, предвид очакванията за увеличаване на броя на руските туристи у нас. На фона на рекламата, която се прави на руския пазар от Турция, тази на България е крайно недостатъчна, коментира К. Въткова. Именно затова туристическото ни дружество е решило да открие свой представителен офис в Москва. Предвиждат се обиколки и презентазции на Албена, представяне на възможностите за почивка в региона не само в Москва, а в други региони на Русия.
Амбицията на "Албена" АД е тази година броят на туристите от рускоговорящия пазар да се увеличи. През миналата година те са били 28 000. Подреждали са се като пазар на второ място след немските гости и преди българи и румънци. Очакванията са тази година те поне да се изравнят с немските туристи като брой нощувки. Вече има специално разработени СПА програми, които се предлагат на руския пазар. Една от тях е програмата "Майка и дете". Тя предлага лечение и рехабилитация за майките, но и за децата в специален детски център в "Медика Албена". Там професионалисти ще се грижат за децата с игри и рехабилитация. Вече има записвания за тази програма като първите са от Санкт Петербург. С цел представяне на възможностите за туризъм в Албена тук постоянно се организират рекламни турове с участие на туроператорски агенции от Русия и страните от бившето ОНД.
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" ОТКРИ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ОФИС В МОСКВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди