изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:43 EEST
Автобус премаза момиче в центъра на София    
Ред и сигурност
Автобус №79 на Столичната компания за градски транспорт блъсна и уби на място момиче на кръстовището на булевард Дондуков и булевард Васил Левски, съобщи БГНЕС.


Автобусът е завивал от бул. “Дондуков” по бул. “Васил Левски” в посока Сточна гара при зелен светофар, когато е станал инцидентът, съобщи Фокус.
Според очевидците шофьорът на автобуса не е видял момичето. Тялото на момичето е все още на улицата и е покрито. Самоличността му не е известна. На мястото има линейка и полицаи. Платното за движение в посока Сточна гара е затворено.
По автобуса няма следи от удар, предполага се, че момичето се е подхлъзнало и е паднало под гумите на превозното средство, съобщи Дарик. Пред Фокус лекар от пристигналия екип на Спешна помощ заяви, че причина за смъртта вероятно е тежка черепно-мозъчна травма. Лекарят също потвърди, че момичето е на видима възраст между 20 и 25 години.
Шест месеца стаж е имал шофьорът, управлявал автобуса, който блъсна момиче в столицата. Това каза на място пред журналисти Борислав Стефанов, който се представи от „Линеен контрол – Автотранспорт” към Столична компания за градски транспорт.  dir.bg
 


Сходни връзки

Автобус премаза момиче в центъра на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди