изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:30 EEST
МИРО И ДИВНА - ПОБЕДИТЕЛИ В "ПЕЙ С МЕН"!    
НовиниДуетът на Миро, който е от Добрич, и Дивна грабна голямата награда от 500 хиляди лева в шоуто на НТВ "Пей с мен" с песента "Кабаре".

Така за пореден път Добрич показа, че е град на големи музикални таланти. За Миро и Дивна гласуваха 39,3 процента от зрителите на телевизионното шоу. Двойката спечели в ожесточената конкуренция на още три дуета, които останаха да се борят на финала - Деси Слава и Мелинда, Кали и Любен и Ивайло Гюров и Яница.
След като разбраха, че печелят, и Миро, и Дивна не скриха изненадата си. "Просто не мога да повярвам какво се случва. Господ е добър. Благодаря ви!" - заяви певецът. После разкри, че ще подели наградата с Дивна, а от своя дял ще даде 20 процента за благотворителност. Всичките им "колеги" от 4-те месеца на шоуто излязоха на сцената, за да прегърнат и поздравят победителите. Това е най-голямата награда, давана досега в българския тв ефир, отбеляза при връчването й шефката на директорския борд на Нова тв Силва Зурлева.
Мирослав Димов е възпитаник на покойния вече Георги Сарандев, чието име носи европейският конкурс за поп-рок изпълнители в Добрич. Като малък Миро свири на пиано в школа за талантливи деца. Дебютът му е на конкурса в Добрич. Тогава той е на 14 години и печели голямата награда. На 15 години грабва отличието за най-млад участник в конкурса "Откритие". На 16 години в същия конкурс печели награда за артистично изпълнение, а на 18 години - "Гранд при". Същата година печели 3-та награда на "Златният Орфей" с песента "Дали не сгреших". Широка популярност в музикалния ефир Миро добива с дуетната си половинка Галя, с която се изявяват под името КариZма. Сред хитовите им песни, достигнали до челни позиции в медийните класации, са: "Рискувам да те имам", "Колко ми липсваш" и "Минаваш през мен". От 2007 г. Миро се изявява като индивидуален изпълнител.
Дивна пък бе най-малката участничка в телевизионната музикална надпревара. Сигурно няма човек, който да я е чул как пее и да не се е хванал за главата с гръмко възклицание: "Да бе !?!". Тя е 4-ти клас, учeничка в Русе, свири на пиано. НДТ/ Интернет

 


Сходни връзки

МИРО И ДИВНА - ПОБЕДИТЕЛИ В "ПЕЙ С МЕН"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди