изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:57 EEST
Кметът на Шабла Красимир Кръстев се срещна с ръководството на ФК "Шабла"    
СпортШабла. Кметът на Шабла Красимир Кръстев се срещна с ръководството на ФК "Шабла", съобщиха от пресцентъра на общината. Срещата е по искане на ръководството на футболния клуб и се състоя вчера.

 На нея са се разисквали въпроси, свързани с финансите, състоянието на базата за тренировки и футболни срещи, възможностите за подготвителен лагер на спортистите в началото на есенния полусезон. Участието си във футболното първенскво за сезона 2007-2008 година отборът приключи с 45 точки и с този актив се нареди на 8 място в Североизточна „В” АФГ. Според правилата на аматьорския спорт, отборът се разпуска до началото на следващия сезон и започва да се формира нов. Като добра практика беше посочена приемствеността и добрите постижения на децата от подготвителните групи, което е гаранция за изграждане на едно добро ядро от талантливи местни футболисти. На срещата кметът на общината заяви готовност да съдейства на ФК според правомощията си.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Кметът на Шабла Красимир Кръстев се срещна с ръководството на ФК "Шабла" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди