изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:49 EEST
ПОДНОВЯВАТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОКУМЕНТИ ПО DE MINIMIS    
НовиниДържавен фонд "Земеделие" продължава изплащането на помощ de minimis за закупуване на фураж за изхранване на животни млечно направление след корекция на план-сметката на фонда за 2008 г., с която са осигурени допълнително 22 млн. лв, съобщиха от земеделското министерство.

 До 13 юни всички млекопроизводители, които са подали документи по мярката, ще получат средствата по банковите си сметки.  От Държавен фонд "Земеделие" напомнят на земеделските производители, че ако при кандидатстването са приложили проформа фактура за закупения фураж, те са длъжни в срок до 10 работни дни от датата на превода да представят в областното поделение оригинална фактура и копие от платежен документ. При неспазване на това задължение субсидията ще стане изискуема и земеделският производител ще бъде задължен да възстанови получените средства заедно със законната лихва.
 На 30 май приключи приемането на документи по Целевата субсидия за подпомагане изхранването на животни и птици от Националния генофонд и контролираната част на популацията. Безвъзмездната субсидия ще бъде изплатена най-късно до края на месец юни, информират още от МЗХ.
 


Сходни връзки

ПОДНОВЯВАТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОКУМЕНТИ ПО DE MINIMIS | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.98 секунди