изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:14 EEST
100 000 ЛЕВА ГЛОБА ПРИ ИЗБОРНА КОРУПЦИЯ ИСКА ДСБ    
НовиниСеминар с активисти на партия Демократи за силна България от областта се проведе в Добрич. Темата бе "Политически понятия и публично говорене" - съобщиха от местната централа на партията.

 Лектори са били  зам.- председателят на ДСБ Екатерина Михайлова, председателят на парламентарната група на партията Веселин Методиев, социологът ст.н.с. II ст. Антоний Гълъбов и журналистката Анелия Белева.
ДСБ ще настоява за засилване на законовите мерки срещу  корупционните практики в изборния процес,  заяви на срещата Веселин Методиев. Синята партия предлага глобата при установени нарушения да бъде поне 100 хиляди лева. Партията ще иска още да се отнемат купените гласове и да се отстранява от изборния процес политическата сила, за която са установени нарушения. Ще се иска също със закон да се възстанови гражданското наблюдение по време на изборите.
ДСБ се готви за предсрочни парламентарни избори, е заявила Е. Михайлова. Тя е категорична, че "недоволството срещу настоящото правителство е огромно. Сергей Станишев не показва воля за борба с корупцията".
 


Сходни връзки

100 000 ЛЕВА ГЛОБА ПРИ ИЗБОРНА КОРУПЦИЯ ИСКА ДСБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди