изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:54 EEST
БТК ПУСКА ВСИЧКИ УСЛУГИ ПРЕЗ ЕДИНЕН НОМЕР    
ОбществоБезплатният 0800 100 ще замени досега съществуващите телефони за обслужване на клиентите

От пресцентъра на БТК съобщават, че от днес всички клиенти на компанията ще могат да получават информация за всички продукти и услуги на компанията само през един номер. Безплатният телефон 0800 100 ще замени всички единайсет номера за обслужване на клиентите, които съществуват в момента. Този номер ще важи включително и за горещата линия за жалби, телефона за поддръжка на БТК ADSL, телефона за повреди, номера за обслужване на бизнес клиенти. Според специалистите на телекома въвеждането на единния номер ще улесни техните клиенти в достъпа им до експертите на компанията, както и ще направи работата на фирмата по-бърза и ефективна.
Телефон 0800 100 ще е достъпен безплатно за клиенти на телекома от цялата страна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. За обаждания от чужбина и за клиенти на други оператори в страната, номерът за достъп е 0700 17 000, като обажданията към този номер се таксуват спрямо тарифния план на клиента. Заедно с новия номер за клиентите ще продължат да работят и четири от най-популярните услуги на телекома - телефонните справки (11800), номерата за набиране чрез оператор на междуселищни (121) и международни разговори (123), както и услугата "Събуждане по телефона" (120). От компанията обещават още, че до няколко месеца клиентите им ще имат възможност да управляват абонамента си онлайн, като ще могат да променят тарифния си план или да заявяват нови услуги без да се налага да посещават центровете за обслужване.
 


Сходни връзки

БТК ПУСКА ВСИЧКИ УСЛУГИ ПРЕЗ ЕДИНЕН НОМЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди