изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:01 EEST
Б. БОРИСОВ РЕЖЕ ЛЕНТАТА НА НОВА ЗЪРНОБАЗА В КВАРНА    
НовиниВ събота от 16 часа ще бъде открита нова зърнобаза на фирма „ДЕФКО” в Каварна, като се очаква лентата да бъде прерязана лично от столичния кмет и неформален лидер на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Гости на събитието ще бъдат още кметът на община Каварна Цонко Цонев, Жак льо Гуен – депутат във френския парламент и експерт по земеделие на френската Народна партия, евродепутатът от ГЕРБ Румяна Желева, председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Румен Иванов и други.

Новата зърнобаза на "ДЕФКО" е супермодерно съоръжение и е най-голямото в Североизточната част на страната. Инвестицията, направена от фирмата възлиза на близо 4 млн. евро, заяви собственикът на фирмата Пламен Борисов. Зърнобазата е с капацитет 50 000 тона и се намира в близост до експортното пристанище. „ДЕФКО” ООД е лицензирана като зърнохранилище и публичен склад. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 и е член на GAFTA – Лондон, изтъкна още Пламен Борисов.
 


Сходни връзки

Б. БОРИСОВ РЕЖЕ ЛЕНТАТА НА НОВА ЗЪРНОБАЗА В КВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди