изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:54 EEST
ЦДГ №10 "СЛЪНЧИЦЕ" ЩЕ Е ПЪРВАТА С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТЕНИС НА МАСА И ГОЛФ    
НовиниСлед реализацията на проекта "Малкият Оксфорд" ЦДГ №"Слънчице" в Добрич ще е първата детска градина с възможност за занимания по тенис на маса и голф. Днес Сдружение за развитие на деца "Слънчице" ще представи проекта на пресконференция. Той се реализира по програма "Финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община град Добрич".

 Проектът "Малкият Оксфорд" е ориентиран към настоящите и бъдещи възпитаници на ЦДГ №10 "Слънчице" и към техните семейства. Той цели чрез прилагане и утвърждаване на европейските традиции и ценности те да имат по-широк достъп до възможности за здравословен начин на живот и приобщаване към академичните традиции на елитните учебни заведения в Европа.  След реализацията на проекта ЦДГ №"Слънчице" в Добрич ще е първата детска градина у нас с възможност за занимания по тенис на маса и голф. Заложено е закупуване и на други подходящи за деца спортни съоръжения. По проекта се организират представяне и демонстрационни състезания, спортен празник.
"Малкият Оксфорд" полага основите на ритуализация на живота в детската градина чрез закупуване на академични облекла за "зрелостниците". Днес ще бъде представено и новото знаме на детската градина, която вече има химн, а скоро ще има и собствен сайт.
 


Сходни връзки

ЦДГ №10 "СЛЪНЧИЦЕ" ЩЕ Е ПЪРВАТА С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТЕНИС НА МАСА И ГОЛФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди