изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:08 EEST
ЗАДЪРЖАХА 27-ГОДИШЕН НАРКОДИЛЪР    
НовиниОкръжните магистрати взеха най-тежката мярка „Задържане под стража” спрямо 27-годишния добричлия Момчил Т. Желязков.

Срещу него се води досъдебно производство в РПУ – Балчик, за незаконно притежание и разпространение на наркотични вещества. Той е задържан при специализирана полицейска операция на 18 юни т.г.  във вилна постройка край Балчик в момент на пласиране на дрога. Желязков е привлечен като обвиняем за притежанието на 302 гр. амфетамин, 14 гр. метаамфетамин и 1 гр. марихуана. От 2000 г. до сега лицето е осъждано пет пъти – веднъж за същото престъпление, за което сега ще отговоря, и четири пъти за грабежи, съобщават от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич. Съдебното му досие показва, че Желязков е нарушавал закона дори в изпитателен срок, т. е. е извършвал друго престъпление, което е довело до ефективно изтърпяване на условното му осъждане на „лишаване от свобода”.

Тези обстоятелства мотивираха Добричкия окръжен съд да приеме, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, ако му се наложи друга мярка за неотклонение. От събраните в досъдебното производство материали, включително разпити на свидетели пред съдия, съдът прие, че може да се направи обосновано заключение относно авторството му на деянието.

Допълнителните данни за Желязков сочат, че той не работи, няма семейство и е с основно образование.

Определението на съда подлежи на обжалване или протест в 3-дневен срок пред Апелативен съд – Варна, като делото е насрочено за 1 юли. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА 27-ГОДИШЕН НАРКОДИЛЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди