изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:41 EEST
"ЗОНА АРТ" СЪБИРА НАЦИОНАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ В РУСАЛКА    
Култура За четвърта поред година ваканционният клуб "Русалка" събира национални и регионални медии в медийния форум "Зона Арт", който ще се проведе от 28 юни до 2 юли.  За НДТ президентът на МЦИ "Русалка" Мария Банева разкри, че участие в проявата вече са потвърдили 5 национални телевизии, също толкова национални радиостанции, всички столични ежедневници, както и множество регионални медии от Добрич и Варна. Медиен партньор на "Зона Арт" е БНР, които също ще участват във феста с двете си национални програми.

 

"Русалка" вече се утвърди като място, където журналистите се събират и коментират събития и имена в областта на културата. В рамките на тазгодишната проява ще се проведат и няколко дискусии - "Съвременни предизвикателства пред изданията за изкуство и култура", "Култура и лайфстайл", "Култура и интернет култура", като модератори на отделните дискусии ще са Христо Буцев, Борис Костадинов, Марин Бодаков и Орлин Спасов. В съпътстващата програма Ивайла Александрова - журналист от БНР ще представи новата си стихосбирка "Горещо червено".

 "Тази година в рамките на "Зона Арт" сме поканили и имаме уверение, че ще дойде и кореспондентът на БНТ и БНР в Ерусалим, която ще сподели вижданията си за Израел. Срещите и разговорите с нея са посветени на 60-годишнината от създаването на Израел и 65-годишнината от спасяването на българските евреи" - разкри още Мария Банева.

В понеделник вечерта от 18 часа ще бъде открита изложба от провеждащия се в същото време международен художествен пленер. Свои работи в изложбата ще покажат сирийски художници, сред които и председателят на Съюза на художниците в Сирия Ануар Рахби. Банева допълни, че сирийските гости, които са четирима, са готови да запознаят желаещите с културните процеси в родината си. НДТ

 


Сходни връзки

"ЗОНА АРТ" СЪБИРА НАЦИОНАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ В РУСАЛКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди