изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:59 EEST
65-ГОДИШЕН МОТОЦИКЛЕТИСТ СЕ ПРЕБИ    
Ред и сигурностСъс счупени ребра е 65-годишен мотоциклетист от Добрич с инициали Д. Я. На 30 юни около 15,00 часа по пътя от Крушари към Добрич е възникнало пътно-транспортно произшествие. При него 65-годишния Д.Я., който управлявал мотоциклет марка “Ямаха” напуснал платното за движение и паднал.

 В резултат на пътния той е получил фрактура на четири ребра. Настанен е за лечение в отделението по неврохирургия при МБАЛ в Добрич. Няма опасност за живота му, съобщават от ОД “Полиция”. Оттам добавят, че обстоятелствата, довели до възникването на пътния инцидент, се изясняват.

  Пак на 30 юни около 18.30 часа от служители на Първо РПУ в Добрич е спрян 49–годишен водач на лек автомобил от с. Бранище с инициали К.П. Той управлявал след употреба на алкохол над 1.2 промила.  Техническото средство, с което е изпробвану е отчело 2,03 промила. Непосредствено преди установяването на наличието на алкохол К.П. е участвал в катастрофа с материални щети. Задържан е за срок от 24 часа в Първо РПУ Добрич, тъй като управлението на моторно-превозно средство след употреба на алкохол над 1,2 промила е престъпление по чл.343, буква “б” от НК.

През миналото денонощие на територията на областта са  регистрирани осем пътно-транспортни произшествия с един загинал и трима ранени граждани. Пътните инциденти са станали в Добрич и на територията на общините Каварна, Балчик и Добричка. НДТ

 

22-ГОДИШЕН БЕЗ КНИЖКА СЕ УБИ С ХОНДА

 


Сходни връзки

65-ГОДИШЕН МОТОЦИКЛЕТИСТ СЕ ПРЕБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди