изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:46 EEST
ДПС ще управлява в Бенковски    
ПолитикаЗелиха Караали ще бъде кмет на село Бенковски през следващите три години и половина. Като кандидат на ДПС тя спечели изборите с 293 гласа от 532 действителни бюлетини.

Изключително ниска активност проявиха жителите на Бенковски през вчерашния ден едва 34% от 1705 избиратели. Никога не е имало толкова слабо гласуване , коментира председателят на ОИК- Георги Иванов. Кандидатът на ГЕРБ Джемайдин Белбер, застана на втора позиция със спечелени 110 гласа. Кандидатът на партия "Новото време” Орхан Акиф има 105 гласа.На четвърто място остана Шабан Караали, кандидат за кмет от Земеделски народен съюз с 23 гласа. След първият тур на изборите в село Бенковски вотът бе касиран заради 16 подписа на хора, които не са гласували , припомня Георги Иванов. Графологична експертиза доказа нарушението. Три партии се жалважа през изборния ден вчера - ГЕРБ,Новото време и ДПС подадоха сигнали за сгрешен номер на бюлетината на Зелиха Караали.Въпреки това тя спечели доверието на избирателите в Бенковски.

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

ДПС ще управлява в Бенковски | 18 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-06 @ 16:41 EEST

 

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-06 @ 20:08 EEST

Има грешка в новината Мафията ДПС ще управлява Бенковски с докарани 250 гласа с автобуси  от Турция ,чийто превоз е платен от ЗК"Г.Бенковски" и Агро-Бенковски които се отблагодариха по този начин за закупените машини .Имаше и малка техническа грешчица , в бюлетината с която гласуваха бяха объркали числото на кандидатката която трябваше да бъде под №4 с №6. А и нещо друго да отбележим по избирателни списъци с.Бенковски е 1692 жители. А в същност са около 400 жители. Списъкът не е променян от 1998 год. А гласувалите бяха 585. За всичко беше премислено дори и за деня на изборите който беше в събота, за да може гостите от Турция да не закаснеят за работа.Смешно но честно, и далеч от Закона за местните избори.Изборите приключиха , гостите си отидоха . И 50 000 пъти да има избори резултата ще е същия. ЧЕСТИТО НА КМЕТИЦАТА !

 

 

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-07 @ 02:04 EEST
Hei ti gorniya pri glasuvali 585 dushi 250 da sa ot Turtsiya ti v 4as li si kato pishesh tezi raboti.1) Zna4i ti si edin ot kandidat kmetovete koito nedovolstvat ot rezultata poneje zagubiha i tarsyat pod vola tele.2)pristignalite ot TR sa ima nyama 50 dushi i tezi hora ne glasuvaha vsi4ki za dps,a sas kakvi sredstva pristigat tova si e tyahna rabota,neka i drugite da plashtat na hora v 4ujbina patniya bilet i te da dokarat glasopodavateli.)3)Kato pioshesh mafiyata ot dps shte upravlyava emi oy dva mandata zna4i drugi partii upravlyavaha.Tova e polojenieto v BG vseki zagubil tryabva da se primiri s fakta i da si sedne na zadnika.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-07 @ 18:48 EEST
Аджаба ти който ми пишеш за кмет ли се борихте или за земята която скрихте от селяните на селото и  си разпределихте тайно помежду си. Аджаба защо си мислиш че като имаш пари, че всички са по прости от теб, и ти вярват. Можеш да подкупваш всичко на този свят но не можеш да скриеш нищо от всевишия аллах който е записал всичко с своя  "GPRS" отгоре, и все някога ще ти поиска сметка за делата ти скъпи приятелю от ДПС. А сега си слушай Бубулечка кючек  и се радвай на победата която не се знае до кога ще е !
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-07 @ 22:45 EEST

Абе хора вие в час ли сте? Каква е тази жажда за власт? То се знае, всеки който иска да седне на стола на втория етаж на кметството иска единстено и само да граби, за да му е добре на него, а не че мисли за хората от селото. Я моля ви да престанете с тези идоищини..............

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-07 @ 23:48 EEST
Хей пак сам аз,какви земи бълнуваш не мога да те разбера или говориш за времето,когата Джимито беше кмет,как се правеха далаверите.Нововремци,гербери осведомете се малко по тези теми,че ставате за смях с тези глупости дето ги пишете по форумите.Умнико провеждат се търгове за тази цел,ако искаш общинска земя влез на търг и вземи ,а това дето са скрили земи извинявай ама ти не си в час драги. С Държавните земи оземлиха безимотните и малоимотните,а за общинските земи можеш да провериш в общината колко са и дали някой е крил нещо.Аз лично сам удоволетворен от избора на хората за кмет понеже нито един друг кандидат за кмет не е достоен за този пост (показват го и резултатите)Стига с това купуване на гласове,ако ти ми беше предложил да купиш моя глас щях да ти взема парите и пак щях да гласувам за когото си искам.Тук става въпрос за личност а не за партия понеже сигурно знаеш последните два мандата ,че дпс не спечели защото издигаха неподходяща фигура ,не че тогава нямаше автобуси от TR.Съветвам те да престанеш да се занимаваш с политика,че хабер си нямаш от нищо,я по-добре ти си разсъждаваи за тези GPRS-си дето ги пишеш и остави политиката за тези които знаят как да я правят.честито на кметицата-два пъти избори два пъти от раз,are ostani със здраве.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-08 @ 14:33 EEST

 ха ха амаче смях !!!???? Жаждата за власт и пари е заслепил очите ви.  Всеки знае че Зелиха не е за този пост но тези хубави субсидии които зависят изцяло от ДПС ето това поттиква гражданите да гласужат за нея а не , че очакват нещо от нея!!! Но някой ден тоест никога не се оплаквайте ако не ви помогне в тежка ситуация защото всеки знае за нея даже тази зима видяхме колко й сече мозъка!!! Но за управлението сутрин е в Кмеството и вечер вкъщи и ако стане проблемна ситуация ще изчакате до сутринта не ми се вярва презноща да излезе и да ви помогне ако беше Шабан или Джемайдин поне щяха да помогнат но всепак това е вота не селото и вие ще сте потърпевшите и въобще следващите дни месеци и години нямате право да се жалите че не ви обръщат внимание ВИЕ Я ИЗБРАХТЕ!!!!!!????? 

                                                                     Но ако бяхте помислили малко за себе си а не за субсидиите след година и това няма да има на следващите избори ДПС няма да е управляваща партия и субсидии ще получат селата които са от БСП и ГЕРБ!!! А другите ще духат супата и пак ви казвам ВИЕ ИЗБРАХТЕ ТОВА>>>>

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-09 @ 01:37 EEST
Хей пак сам аз.Писах ти че не разбираш от политика ,а ти продължаваш да се инатиш и да се правиш на гадател кой щял да е управляващата партия на следващите избори и кой щял да получава субсидии.Писах ти вече последните два мандата в селото кмета не беше от Дпс и арендаторите си получаваха субсидиите,ако не вярваш иди на годишното отчетно събрание на кооперацията за да се увериш.Другото нещо престани с тая жажда за пари или там каквото пишеш защото ако настояваш мога да ти посоча толкова далавери които са правели твоите фаворити Джемаидин и Шабан,като бяха кметове,че свят ще ти се завие и няма да можеш да си затвориш устата.Така че не пиши за неща които не разбираш и не знаеш ,какви са били.Относно дали Дпс ще е управляваща партия аз ти гарантирам че ще е понеже един народ колкото повече е тъпчен и унизен толкова повече се обединява това е доказано от историята,но това е друга тема.....Are ostani sas zdrave....
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-10 @ 12:11 EEST

   PISI DA ZNAYAT KOLKO DALAVERI SA PRAVELI!!! NE E SAMO SIS KAZVANE \\KOLKO DALAVERI SA PRAVELI//

 POSO4I DA ZNAEM I NIE !!!!!

  4AKAM OTGOVOR OT TEBE!!! 

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-11 @ 06:51 EEST
Хей пак сам аз.Сигурно знаеш ,че вчера имаше дело против избора на кмет,и познай със какви аргументи излизат господата за фалшифициране на подписите.Страхотна комбинация са жалбоподателите лека му пръст на Доньо Донев,че да беше между нас и да си види героите \"Тримата Глупаци\".Всеки се бори за нещо на тоя свят само тези тримата се борят за това да докажат на цяла БГ колко им е акълът в главите.Шабан-за какво ли иска касиране на избори има цели 23 гласа, Орхан криво ляво изкара 100 и кусур гласа,но поне доказа на селото,че хич го няма и тези гласове няма да види вече,Джимито еми неговите гласове на всеки следващи избори намаляват.Всичко това ми говори единствено и само за селския инатлък , простотия и тъпотия.А относно какви далавери са правели когато са били кметове, еми много ясно си личи как със подкупване на съдии искат да се доберат до кметското място и колко им липсва този пост.Жал ми е за тези господа ,които се мислят за умни,но само си затварят пътеките от всякъде и падат толкова ниско сред съселяните си,но то и без това мястото им е там.are ostanete sas zdrave;)
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-11 @ 14:22 EEST
Хей ти Зем Зем сую отговори ми само честни ли бяха изборите , бяха ли манипулирани и нямаше ли подкупване на гласове. Делото е само да излезе истината за изборите драги / драга/. Орхан и другите кандидати само за това се борят да ти кажем аз на тебе, а колко прост е Орхан то се знае от цяло село, че и твоя компютар и интернет сигурно е оправял няколко пъти с простотията си. След като Зелихата е толкова заслужила за кметица , цяло село знае как , ха да публикува картата на землището на село Бенковски и кой колко декара земя работи за да види цялото село истината, ама няма да и стиска с сигурност, защото и тя е в играта.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-12 @ 19:35 EEST
Хей пак сам аз.Никoй не ти оспорва дипломата на Орхан или които и да е друг,а това че са повърхностни защото диплома може да се вземе с учене тоест саc зубрене,но истинския живот е нещо друго там човек трябва и да разсъждава.Имам чувството,че ти който пишеш тези работи за земи,карти и ала бала си паднал от небето, и ако малко си умен ще разбереш това което сaм писал преди,чЕ КАРТА НА ЗЕМЛИЩЕТО НА СЕЛО БЕНКОВСКИ ГО ИМА ВЪВ ВСЕКИ АРЕНДАТОР,КООПЕРАЦИЯ И чАСТНИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ,ако искаш да провериш кой колко земя има иди в кооперацията отвори картата и погледни списъците на кой парцел какъв човек отговаря плюс това е земя не е игла, че да го скриеш.Ако сте толкова умни значи само в Бенковски има умни хора от цяла БГ понеже пак оспорват в съда избора на кмет,а никъде другаде в страната не го правят понеже загубилият е умен и се примирява със загубата, а не да се инати ,като магаре на баир.Не можете да накарате на сила хората да гласуват за някои от вашите кандидати понеже хубост на сила не става, и ако сте толкова умни сигурно си мислите,че с тази си постъпка пак да заведат дело хората в селото ще ви боготворят защото и още едни избори да има резултатът ще е по катастрофален за тях,но вие продължавайте да се мислите за най-умните,че като стъпите на земята поне ще ви дойде акала малко поне.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-12 @ 19:37 EEST
Zabravih.Are ostanete sas zdrave.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-12 @ 22:25 EEST

ДА ВЯРНО Е ВСЕКИ КОЙТО Е СПОНСОРИРАЛ ИЗБОРИТЕ ИМА КАРТА НА ЗЕМЛИЩЕТО НА С. БЕНКОВСКИ, ЧЕ НА КАРТАТА ВСИЧКО Е ПО РАЗЛИЧНО ОТ ДЕСТВИТЕЛНОСТА  КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ РАЗМЕРА НА  ПЪТИЩАТА И ПАСИЩАТА И Т.Н. СЪЩО Е ВЯРНО. Но да се изкара че селото ни е 1705 гласоподаватели , и че е имало най ниска избирателна активност сигурно и на тебе ти е смешно.Че всичко е било честно и законно , мен не трябва да ме убеждаваш а съда вече, защото и аз може да не съм прав знае ли човек ? Истината която е прикрепена с факти никой не може да я пребори, независимо колко пари има. Аз си знам цената,никога не бих се продал евтино - би трябвало и ти да си знаеш и да се бориш докрай ако си права /прав/ ! ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВЕ - АЗ не съм виновен за нищо да знаеш !

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-13 @ 19:22 EEST
Хей пак сам аз.На всякъде по света на каквито и да било избори се спонсорират от:самите кандидати,фирми и компании, частни физически лица или с държавни средства, каквито се отпускат по закон на партиите.За тия земи , карти и тем подобни истории престани да пишеш,че това си е работа на поземлена комисия,която очертава всичко и е направена въздушна снимка на всеки парцел,път и пасеще.В това ,че в селото тоест в избирателните списъци фигурирали 1705 или нещо подобно няма нищо незаконно,колкото души са упражнили своя глас толкова гласа ще излязат от урните.Във всяка секция има най-малко 9 души от ралични партии и още толкова наблюдатели и как според теб се правят фалшификации не мога да те разбера.Всеки си имал някаква цена да съгласен сам,но аз никога не съм се кандидатирвал за кмет или каквото и да било в Бенковски понеже не съм жител на това село.Аз просто стоя на страната на партията и личността която са кандидатирали и мисля,че тя не се е продала за разлика от другите кандидати,а ако искаш доказателства ще ти пиша другия път, как всеки от тримата кандидати от герб,новото време и бзнс по някакъв начин се облагодетелствали от ДПС и сега са се продали на други партии.Are ostanate sas zdrave;)
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2008-07-15 @ 11:09 EEST
Хей ти пиши , да видят всички как кандидата от новото време се е облагодетелствал от ДПС, за другите се знае кой какво и как.
ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2009-12-20 @ 18:04 EET

ЗАЩО ВСЕ ПИШЕТЕ СРЕЩУ НЕЯ .ПИШЕТЕ  И ЗА ДЖЕМАЙДИН БЕЛБЕР-ПРОДАЖНИК

ДПС ще управлява в Бенковски
Автор: Anonymous да 2010-02-08 @ 18:37 EET
Всички си мислят че Зелиха Караани е збъркъла нали

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди