изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:12 EEST
КМЕТ ОТ ДПС ИЗБРАХА В БЕНКОВСКИ    
НовиниЧастични избори за кмет се проведоха в събота в село Бенковски, община Добричка. Вотът миналата есен бе касиран, след като графологична експертиза установи, че 16 души не са упражнили правото си на вот, а са вписани в изборните документи като гласували. Избирателите в селото са  1705.

 За вота им бяха организирани две секции. Те трябваше да избират между четирима кандидати за кмет на селото. Зелиха Караали е кандидат на ДПС, Шабан Караали - на Земеделски народен съюз, Орхан Акиф е на "Новото време", а бившият областен председател на ДПС Джемайдин Белбер бе кандидат на ПП ГЕРБ. Кандидатът на ДПС Зелиха Караали е новоизбраният кмет на селото с получени 293 от общо 532 действителни гласа. Втори е кандидатът на ГЕРБ Джемайдин Белбер със 110 гласа. Трети с пет гласа по-малко е кандидатът на партия "Новото време”, а четвърти с 23 гласа - кандидатът от Земеделски народен съюз.

На изборите през есента най-много гласове също събра Зелиха Караали. НДТ

 


Сходни връзки

КМЕТ ОТ ДПС ИЗБРАХА В БЕНКОВСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди