изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:53 EEST
С ДЕН НА ТЕНИСА И СПОРТЕН ПРАЗНИК ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТЪТ "МАЛКИЯТ ОКСФОРД"    
НовиниДен на тениса се проведе вчера в ЦДГ №10 "Слънчице" в рамките на проекта "Малкият Оксфорд" по Програмата за финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на Община град Добрич. На децата гостува младата състезателка по тенис на маса от Добрич Петя Петкова.

Тя е завършила седми клас в ОУ "Христо Смирненски" и се състезава за СКТМ "Корабостроител 92" - Варна. Петя разказа на малчуганите за спорта и основните правила, както и за многобройните си отличия от републикански и международни състезания. Разказа им за спечелените преди две години на състезание в Горна Оряховица три медала - два златни и един бронзов, както и за другите си отличия от индивидуални участия или двойкови турнири. Заедно със съученичката си от ОУ "Хр. Смирненски" Християна Петрова те изиграха кратък демонстративен мач, за да покажат на децата основните правила на играта. След това помогнаха на малчуганите да държат правилно ракета. След каря на демонстрацията децата с радост разгледаха отличията на младата тенисистка, а тя им пожела и сред тях да има бъдещи изявени спортисти.
Спортният празник в ЦДГ "Слънчице" продължи с много игри в двора на детската градина по футбол, голф, боулинг, тенис, баскетбол с новите съоръжения, осигурени по проекта "Малкият Оксфорд". За всички участници в състезанията в рамките на проекта - победители и победени, са осигурени награди, които ще ги очакват в групите наесен при откриването на новата учебна година в ЦДГ "Слънчице". Тогава ръководството на детската градина и сдружение за развитие на децата "Слънчице" отново ще организират спортни празници, за да се определи интереса на децата към различните спортове, за които вече са осигурени съоръжения и пособия в рамките на проекта "Малкият Оксфорд".
 


Сходни връзки

С ДЕН НА ТЕНИСА И СПОРТЕН ПРАЗНИК ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТЪТ "МАЛКИЯТ ОКСФОРД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди