изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:07 EEST
КАМПАНИЯТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ - САМО ЗА КЛИЕНТИ БЕЗ ДОГОВОР    
НовиниПо повод публикации в средствата за масова информация, относно необходимостта от изясняване на собствеността на част от вилните имоти, бихме искали да уточним, че поканата за регистрация не е отправена към всички собственици на вилни имоти, уточняват в специално прессъобщение от "Е.ОН България".

Кампанията касае само тези, които нямат сключен договор за присъединяване към електроразпределителната мрежа и нямат регистриран клиентски номер. Във вилните зони, които са обект на кампанията,  са разлепени стикери на обществено достъпни места.
От електроснабдителното дружество обясняват още, не е необходимо собствениците на имоти във вилните зони, които имат клиентски номер или стар абонатен номер, към който е заведен съответния имот, да предприемат каквито и да било стъпки.
В случай, че има смяна на собствеността на даден имот клиентите следва да съобщят на "Е.ОН България Продажби" АД за промяната в клиентските данни. Услугата е напълно безплатна. Единственият необходим документ в този случай, който следва да бъде представен в Центъра за обслужване на клиенти на бул. "25-ти септември №66 е копие на документ за собственост и документ за самоличност.
 


Сходни връзки

КАМПАНИЯТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ - САМО ЗА КЛИЕНТИ БЕЗ ДОГОВОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди