изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:53 EEST
ТОК УБИ МЛАД СТРОИТЕЛ    
НовиниМлад мъж на 23 години от Добрич бе е поразен от ток и е загинал на място докато поставял гипс фазер на обект по ул. "Хан Крум" в Добрич, съобщи началникът на областната дирекция "Инспекция по труда" Младен Мартинов.

Най-вероятно пробив на един от проводниците на елинсталацията е станал причина да потече ток по металната конструкция за монтиране на гипс фазера, довел до фаталния инцидент.
Младият мъж не е имал трудов договор с фирмата-изпълнител на обекта. Все още няма яснота кой го е повикал да поставя гипс фазер. Не е изключено това да е баща му, който работи по договор във фирмата-изпълнител на обекта и е изграждал електрическата инсталация там. Инспекторите по труда разследват случая като злополука, но не трудова, тъй като липсва трудов договор. Тепърва ще се изяснява кой е допуснал младежа да работи на обекта и дали го е инструктирал.
До вчера все още бащата на младежа и ръководството на фирмата не бяха разпитани от трудовите инспектори. Те обясниха, че обектът е пристройка към къща.
 


Сходни връзки

ТОК УБИ МЛАД СТРОИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди