изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:46 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАД ДЕСЕТ УДАВНИЦИ СА ВЪРНАТИ НА БЕЛИЯ СВЯТ ЗА СЕДМИЦА В АЛБЕНА    
ЛюбопитноНад десет летовници, почиващи в курорта Албена, са били спасени от удавяне през миналата седмица, научихме от главния секретар на БЧК - Добрич, д-р Артюн Еринозов. Най-тежка за спасителите в комплекса е била срядата, когато се е налагало седем-осем пъти да вадят удавници от морето. Няколко фатални инцидента са били предотвратени същия ден и на плажа в Кранево. За пореден път спасителите и БЧК призовават почиващите да спазват флаговите сигнализации, които информират кога къпането е разрешено и кога не.

ЛЕКАРИ СПАСЯВАТ МНОГОДЕТНА ЦИГАНКА, АБОРТИРАЛА САМА В ШЕСТИЯ МЕСЕЦ

42-годишна бременна циганка от генералтошевско село сама махнала бебето си в петия-шестия месец и това без малко не я убило, научи НДТ от лекари в добричката болница. Жената била в крайно тежко състояние в реанимацията миналата сряда. Имала обилно кръвотечение. Същия ден тя сама си направила криминален аборт в дома си, като премахнала нежеланата  бременност със сапун. Вчера състоянието на жената вече било стабилизирано и тя е преведена за по-нататъшно лечение в АГ - отделението на болницата в Добрич. По непотвърдена информация на НДТ, пострадалата имала вече шест деца.
НДТ - 21 юли 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАД ДЕСЕТ УДАВНИЦИ СА ВЪРНАТИ НА БЕЛИЯ СВЯТ ЗА СЕДМИЦА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди