изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:25 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗСРОЧИ ДЪЛГА НА "ВиК" - ДОБРИЧ    
Новини"Е.ОН България" постигна споразумение с "ВиК" - Добрич, по силата на което задължението на водното дружество, което се явява най-големия длъжник на енергийната компания, ще бъде разсрочено. Това съобщиха от пресслужбата на компанията. Оттам допълват, че дългът на "ВиК", натрупан до юли тази година, е в размер на над 1.5 млн. лв. Той ще бъде изплащан по съгласувана между двете дружества схема в рамките на 8 месеца, като едновременно с това "ВиК" ще заплаща и текущото потребление на еленергия.

Енергийната компания не е приела искането на "ВиК" за отпадане на лихвите за просрочие, поради факта, че толерирането на един клиент е реално проява на неравностойно и несправедливо отношение към всички останали клиенти на компанията, добавят още от "Е.ОН България". Оттам допълват, че е направен за пореден път компромис към водното дружество, разбирайки неговите трудности и социалното му значение.
"Бихме искали да подчертаем, че изрично условие за подписването на това споразумение е навременното плащане на всички бъдещи сметки", пише в писмо на Е.ОН България, изпратено до управителя на "ВиК" - Добрич и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството, който е и принципал на водната фирма, информират още от немската компания.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗСРОЧИ ДЪЛГА НА "ВиК" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди