изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:12 EEST
Николай Маринов е бил в ДАНС    
Ред и сигурностСофия. Тази сутрин в поделенията на ДАНС бяха призовани различни лица. В 6,30 в сградата на Агенцията на бул. „Черни връх” се е явил Николай Маринов, съобщиха за Агенция "Фокус" от ДАНС.


Във връзка с изпълнение на своите функционални задължения, предоставени й от закона, ДАНС провежда специализирани операции и предприема конкретни действия, пише още в съобщението на ДАНС.

Агенция “Фокус” припомня:
Николай Маринов, с прякор Малкия Маргин, и брат му Красимир Маринов (Големия Маргин) са подсъдими по дело за подготовка на убийства, заедно с още няколко души.
На 31 октомври 2005 прокуратурата повдига срещу братята Красимир и Николай Маринови, братята Иво и Светлин Карагеоргиеви и Веселин Тошев обвинения за 1) приготовление убийството на бизнесмените Иван Тодоров-Доктора и Никола Дамянов, и о.р. ген. Любен Гоцев; 2) участие в организирана престъпна група; 3) незаконно притежание на оръжие. Делото се проточи с години и бе многократно отлагано.
От няколко месеца двамата братя са на свобода, след като прекараха месеци в ареста. Причината да бъдат освободени бяха здравословни проблеми.
Вчера в ДАНС беше Златомир Иванов – известен с прякора Златко Баретата. Иванов е бил разпитван по въпроси, свързани с националната сигурност, заявиха от ДАНС.
 


Сходни връзки

Николай Маринов е бил в ДАНС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди