изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:02 EEST
"С МНОГО ГРИЖА И ЛЮБОВ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ"    
ПолитикаВ петък на площад "Свобода" в Добрич се проведе концерт, посветен на Международния ден на младежта и организиран от общинските ръководства на НДСВ и Либералната младежка асамблея /ЛМА/ към жълтата партия.

Мотото на проявата бе "С много грижа и любов за бъдещето на България". Проявата, в която участие взеха талантливи изпълнители от Добрич, събра  гражданите и гостите на града. Най-много се забавляваха най-малките, които получиха и жълти балони с логото на партията. Преди старта на концерта обръщение към жителите и гостите на града направи общинският координатор  ст.н.с. доктор  Михаил  Христов, като в него той увери младите хора и  гражданите в желанието на ръководената от него организация и партията да бъдат реализирани конкретни програми и мерки за разгръщане потенциала на хората, и специално на младите, за издигане нивото на жизнения стандарт в района и страната.
Гости на концерта бяха координаторът от НДСВ за Североизточна България  Венци Спиридонов, областният координатор д-р Георги Желев, зам.-областният управител Олга Задгорска, председателят на областното ръководство на ЛМА Ивайло Христов, членове на областното и общинското ръководства.
 


Сходни връзки

"С МНОГО ГРИЖА И ЛЮБОВ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.78 секунди