изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:13 EEST
ДЕЦА СЕ ОБУЧАВАТ ВЪВ "ВАКАНЦИЯ БЕЗ РИСК"    
ОбществоРИОКОЗ - Добрич за шеста поредна година партнира в организирането и провеждането на обучителен лагер-семинар "Ваканция без риск" с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни община Добрич и Общински младежки съвет по наркотичните вещества, съобщиха от здравната инспекция.

Ръководител на лагера е Росица Добрева - секретар на МКБППМН. За обучители са поканени Васил Кожухаров - главен инспектор-педагог от дирекция “Опазване на общественото здраве” към РИОКОЗ и член на комисията и психоложката Дарина Пуева. Обучението се провежда от 25 юли до 1 август  в почивната база “Климатично училище” в Балчик. Младежите ще бъдат започнати с историята на зависимостите, причините и последствията от тях, видовете наркотици, умения за справяне в критични ситуации, както и за устояване на натиск, екипна работа, плануване на превантивни дейности по училищата на Добрич. Обучението се провежда по метода “Връстници обучават връстници” чрез интерактивни и ролеви задачи, попълване на въпросници и тестове, решаване на казуси.
Свободното време е посветено на алтернативите за употребата на наркотици. НДТ
 


Сходни връзки

ДЕЦА СЕ ОБУЧАВАТ ВЪВ "ВАКАНЦИЯ БЕЗ РИСК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди