изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:59 EEST
46 ДЕЦА СПОРЕХА ЗА ТИТЛИТЕ „МИНИ МИС” И „МИНИ МИСТЪР” В ШАБЛА    
Мис & МистърС издигането на флага и традиционния конкурс „Мини Мис” и „Мини Мистър” в Шабла вчера бе поставено началото на Седмицата на морето. Конкурсът събра на терасата на ресторант „Тополите”, освен 46-те кандидати, техните родители, поддръжници и много зрители.

Управителят на ресторанта Пламен Иванов и тази година предостави любезното си домакинство. Участниците, разпределени в две групи – от 3 до 7 и от 8 до 12 години, оценява жури с председател Найден Томов - републикански шампион по тенис на маса ,  с помощта на Дарина Танова и Георги Стефанов. За доброто настроение на участниците и публиката се погрижи буфо „София”.

Конкурсът премина в три кръга. В първия участниците дефилираха с тоалети, а във втория по бански костюми. Журито беше затруднено да отсее най-добрите за финалния трети кръг, защото всички деца са очарователни по своему. Но все пак „на конкурс като на конкурс”. Право да участват в крайното класиране получиха по пет деца от всички възрастови групи. Естествено е малките дами - кандидатки за титлата -  да са повече от кавалерите, с присъщата им женска суетност.

Кулминация на всеки конкурс е тежката дума на журито, която всички очакваха с нетърпение. Във възрастовата група от 3 до 7 години носителка на титлата „Мини Мис Шабла 2008”  стана  Преслава Николова от Шабла с подгласнички Ивет Красимирова - Шабла, и Анастасия Николаева от Украйна. При по-големите момичета – от 8 до 12 години – короната получи Моника Недкова, а второто и третото място си поделиха Валенсия Ангелова от Мездра и Люба Колева от Шабла.

„Мини Мистър Шабла 2008” в групата от 3 до 7 години стана Светослав Андреев от Мездра с подгласници Георги Петров и Петър Радев от Шабла, който беше и най-малкият участник при мъжете. Във възрастовата група от 8 до 12 години журито присъди титлата „Мини Мистър” на Мариан Атанасов от Шабла, а второто и третото място получиха съответно Николай Колев и Никола Тодоров - и двамата от същия град. Наградата на журито за най-атрактивен тоалет бе присъдена на Симона Атанасова и Ралица Статева - и двете от Шабла, за артистичност журито отличи шабленските деца Дария Казанлийска и Десислава Чобанова. Награда за най-атрактивна прическа получиха Ивет Красимирова , Десислава Димитринова и Калоян Димитров – Шабла. За най-очарователните и най-малки участници, които спечелиха симпатиите на публиката – Евгения Йоловска от София и Петър Радев от Шабла, също имаше големи награди.

След позирането пред камерите и фотоапаратите, победителите и всички участници в конкурса, продължиха купона по покана на домакина Пламен Иванов. НДТ

 

 

 

 

 


Сходни връзки

46 ДЕЦА СПОРЕХА ЗА ТИТЛИТЕ „МИНИ МИС” И „МИНИ МИСТЪР” В ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди