изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:09 EEST
Пламен Юруков: СДС ще се яви самостоятелно на предстоящите избори    
ПолитикаСмолян. СДС ще се яви самостоятелно на предстоящите избори, каза в следобедния блок „Навигатор” на радио „Фокус” – Смолян лидерът на партията Пламен Юруков.

Той бе категоричен, че за евентуални коалиции може да се говори след изборите и ако СДС си свърши работата има потенциал и възможност да започне големият процес на промяна. Той посочи, че е възможно следизборните коалиции да са с дясно-центристки партии и най-вече с ГЕРБ. На въпрос самостоятелното явяване на изборите няма ли да отблъсне десния избирател, Юруков отговори, че това няма да отблъсне избирателите, защото процесът на обединяване изглежда по друг начин, защото редовите членове се връщат. „Нас не ни интересуват бившите силни имена, а редовите членове, категоричен бе синият лидер. Относно протестите на млекопроизводителите Пламен Юруков коментира, че проблемите на млекопроизводителите могат да се решат от една по-компетентна администрация. Трябва да се видят по-ясно проблемите им и да се компенсират спрените плащания от ЕС особено в местата, където те създават проблем. „Това бе голям шок за България и ако се вземе решение за компенсации те пак ще се плащат от джоба на българина, защото те пак ще дойдат от бюджета . "Ние не можем да не вземем отношение към протестиращите, но това което ще направи СДС е, че няма да използва протестите на ощетени групи от обществото, за да се възползва от тях. Ние законно и честно ще вземем отношение, заключи лидерът на СДС.
Здравко БЕШЕНДЖИЕВ
 


Сходни връзки

Пламен Юруков: СДС ще се яви самостоятелно на предстоящите избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди