изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:52 EEST
Смъртоносен бой заради флирт с момиче    
Ред и сигурност
30-годишен криминално проявен варненец нанесе смъртоносен бой на 24-годишен младеж от Стара Загора заради флирт с момиче. Убиецът е задържан.


Инцидентът е станал на крайбрежната алея във Варна, в непосредствена близост до дискотека “Тра-ла-ла“, предаде Дарик.
Сигнал за починалия е подаден от болница“Св. Анна“ в събота в 5 часа сутринта. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия. Екип от експерти и криминалисти са извършили оглед на местопроизшествието.
По разкази на очевидци младежът се опитал да заговори девойка, която му обяснила, че няма право да говори с нея и го заплашила със свой приятел. Няколко минути по-късно 24-годишният мъж, вървейки със свои приятел, бил нападнат от непознат, който го ударил в гърба, а след това в дясното слепоочие. Младежът починал на място. От направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила вследствие на нанесения удар в слепоочието.
По данни на варненската полиция убиецът работи незаконно като охранител в една от крайбрежните дискотеки и съден за кражби. По случая е образувано досъдебно производство. dir.bg
 


Сходни връзки

Смъртоносен бой заради флирт с момиче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди