изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 22:52 EEST
8 СВАТБИ НА САКРАЛНАТА ДАТА 8.08.08 Г.    
ОбществоНевяна и Георги си обещаха любов до безкрай в 8 часа 8 минути и 8 секунди. Булката в червена рокля и "Крайслер" - кабрио, сама доведе младоженеца пред ритуалния дом

8 сватби се състояха на сакралната дата 8.08.08 г. в Добрич. Сред мераклиите, врекли се в любов до гроб на датата, белязана с числото на безкрая, бе и двойка над 50 години. Може би, за да подсилят ефекта на осмицата и любовта им да трае безкрай, чаровната Невяна Куманова и избраникът на сърцето й Георги Ников навеки свързаха съдбите си на 8.08.08 г. в 8 часа 8 минути и 8 секунди. Пред репортери двамата влюбени си пожелаха здраве и късмет. Щастливата младоженка разкри, че решението да се венчаят точно на 8.08.08 г. и в този час дошло съвсем спонтанно преди два дни. "Ние сме заедно повече от 16 години. И нали числото 8 е числото на безкрая, решихме да я караме така заедно до безкрай" - каза Невяна. "Досега все отлагахме, а септември, а май и така накрая решихме. Пък и датата е такава, че лесно ще я запомним, а не като някои, които не се сещат кога е била сватбата им" - допълни младоженецът Георги.
Двамата се появиха в ранната свежа утрин на 8 август пред Обредния дом, където освен репортери ги очакваха и техните кумове и близки, присъствали на щастливото събитие. Дамата - в красива рокля с цвят на отлежало вино, с ряз спря личния си "Крайслер" - кабрио, който е в почти същия цвят като роклята й. Тя бе личен шофьор както на себе си, така и на бъдещия си съпруг. "Ето ни и нас, водя го" - извика засмяна Невяна, слизайки от колата. Кумовете на младоженците - Нели Ненкова и Стефан Желев, въведоха младоженците в залата под звуците на Менделсон. Шампанското, с което двамата - след първата брачна целувка, вдигнаха наздравици, бе в червено. Кумовете пожелаха на двамата влюбени изобилие от хармония, любов, здраве и по много от всички хубави неща, а от лошите съвсем по малко - за цвят и баланс.
Своето "да" в нетрадиционната обстановка на кабинета на началника на следствения арест на 8.08. в 10 часа каза и 26-годишният добричлия Венцислав Михалев. Той и избраницата на сърцето му Галина почерпили с бонбони "Сушард" и кока-кола за щастливия момент. Макар и в нетипична обстановка, кръстниците на двамата младоженци, както и те самите, изслушали сватбения марш, който провучал от касетофон. Служителите на реда позволили на двамата млади първа брачна целувка, а щастливият младоженец след това почерпил по бонбон всички събратя по съдба, намиращи се в момента в следствения арест.
 


Сходни връзки

8 СВАТБИ НА САКРАЛНАТА ДАТА 8.08.08 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди