изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:48 EEST
Най-тежкият човек в света Мануел Урибе отслабва интензивно    
Любопитно

До неотдавна най-тежкият човек в света сега е на път да постави нов рекорд - за най-голямо отслабване за най-малко време. Рекордьор се казва Мануел Урибе, той е от Мексико, в началото на 2006-та е тежал 560 килограма и оттогава е свалил 240 кила.



През 90-те Урибе работил в щатите по поддръжка на компютри и наблягал на пиците и бургерите. Като се върнал в Мексико, се прехвърлил на местното тако.

През януари 2006-та Урибе влиза в книгата на Гинес като най-тежкият жив човек в света. Успял е да намали теглото си наполовина благодарение на зоновата диета. При нея калориите от въглехидрати, протеини и мазнини се консумират в процентно съотношение 40-30-30.

Мануел Урибе: "Чувствам се много добре, всеки ден по-добре. С всеки ден тялото ми става по-здраво. Преди две години, когато го напуснала жена му, искал и да се самоубие."

Сега, макар че още не може да движи подутите си крака, е щастлив и отново търси цел в живота.

Мануел Урибе: "Искам да служа на бог, да се оженя за приятелката си, да имам семейство и да продължа работа. Най-важното е да продължа плана и този начин на живот."

Според лекарите напредъкът е огромен, но за да се вдигне от леглото, ще са му нужни още две години и същата дисциплина.  bnt.bg

 


Сходни връзки

Най-тежкият човек в света Мануел Урибе отслабва интензивно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди