изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:43 EEST
Оуен сменя Бербатов в Тотнъм?    
Спорт

Ръководството на английския Тотнъм е набелязало нападателят на Нюкасъл, Майкъл Оуен за заместник на Димитър Бербатов, твърди днес "Сънди Експрес". Очаква се българската звезда да напусне "Уайт Харт Лейн" до края на настоящия трансферен прозорец, като е еднакво близо до преминаване в Манчестър Юнайтед и Барселона.



27-годишният стрелец не започна вчерашният двубой на "шпорите" с Мидълзбро от първия кръг на английската Висша лига, а влезе като резерва в 65-ата минута, което още повече засили спекулациите, че му предстои трансфер и то съвсем скоро. Лондончани вече загубиха единия си нападател, Роби Кийн, който премина в Ливърпул, а сега едно евентуално напускане да Бербатов ще остави мениджъра Хуанде Рамос без кой знае какви опции в нападение.

В момента единствените нападатели, на които испанският специалист може да разчина са Дарън Бент, който вчера започна като титуляр в двубоя на "Ривърсайд", новото попълнение Джовани Дос Сантос и Димитър Бербатов. 

Междувременни спекулациите около бъдещето на английския национал Майкъл Оуен продължават с пълна сила, а вече се говори, че от Тотнъм обмислят да го привлекат за заместник на Бербо. Ръководството на Нюкасъл вече обяви, че иска да задържи нападателя в отбора, но преговорите за удължаване на договора му не вървят добре, а сегашният му четиригодишен контракт изтича следващото лято.

"Свраките" привлякоха Оуен от Реал Мадрид за 16 милиона паунда (23,2 милиона евро). Откакто дойде на "Сейнт Джеймсис Парк" обаче, той страдаше от контузия, която му позволи да играе в само 43 мача за трите сезона, откакто е в клуба. Заради слабата му форма се очаква Оуен да не играе в първия двубой на Нюкасъл за сезна срещу Манчестър Юнайтед и освен това, селекционерът на Англия, Фабио Капело не го повика за контролата срещу Чехия в сряда.

sportni.bg

 


Сходни връзки

Оуен сменя Бербатов в Тотнъм? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди