изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:46 EEST
ПРИКЛЮЧИ ПОРЕДЕН СЕМИНАР ОТ ПРОЕКТ МЕЖДУ КАВАРНА И НАВОДАРИ    
НовиниСлед приключването на третия пореден семинар се завърна делегация от общинска администрация Каварна, която взе участие в него по проект „Наводари – Каварна: Обединено развитие и сътрудничество”, финансиран от румънска страна по програма ФАР ТГС 2005 Румъния-България.

Това съобщава общинският сайт. Групата е била водена от зам.-кмета по финансова и икономическа политика Севинч Касабова. Семинарът е бил на тема „Организация на комуникирането на местните публични администрации в отношенията им с обществото и масмедиите”. В рамките на два дни на форума са обсъдени механизмите, регламентът и стандартите на европейско ниво в процеса на информиране и обратна връзка между местната власт, медии и граждани. В срещата са участвали 5 души от община Каварна и 15 души от администрацията в Наводари. На 25 и 26 август в Каварна ще се състои последната конференция, която ще бъде на тема „Етика в борбата с корупцията в местните публични администрации”.
Основната цел на проекта е повишаване на дългосрочните икономически връзки на трансграничната зона Наводари - Каварна, чрез съвместно развитие и сътрудничество между местните власти. 
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ПОРЕДЕН СЕМИНАР ОТ ПРОЕКТ МЕЖДУ КАВАРНА И НАВОДАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди