изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНФИСКУВАХА ПАРФЮМ ЗА 246 МЛН. ЛВ.    
Любопитно24 593 опаковки френски парфюми и тоалетна вода с цена на едро 246 млн. лв. конфискували добричките митничари миналата нощ от ТИР с толбухинска регистрация, съобщиха от Митница - Добрич. 1 178 л от вносната козметика не били декларирани. Във фактурата пишело, че се пренасят само 806 л френски благоухания. Шофьорът работел за фирма "Карго Линк". Докато се връщал от Украйна, шефовете му наредили да мине през безмитната зона на Констанца и да натовари козметиката. Стоката била предназначена за софийската фирма "Буба".

ЧИНОВНИЧЕСКИ ПРОПУСК БЛОКИРА РАБОТАТА НА НОТАРИАТА

От два дни работата на нотариата в Добрич е блокирана заради несвършена работа на чиновник от София, научи НДТ. МС прие постановление, с което определя новите тарифи на нотариатите. Според него, от началото на седмицата таксите трябваше да се превеждат вече не по сметките на районните съдилища, а в сметки на държавния бюджет. До вчера обаче никой не беше съобщил в Районния съд в Добрич 15-цифрената нова сметка, по която трябва да се превеждат нотариалните такси.
НДТ - 19 август 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОНФИСКУВАХА ПАРФЮМ ЗА 246 МЛН. ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди