изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:55 EEST
*ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРОР ПОЕМА САЛМОНЕЛОЗАТА?    
ЛюбопитноЕпидемията натръшка вече 17 души. Продавачка в сладкарница в Кранево посяла заразата. От Царевец продават яйца без ветиринарно свидетелство. Освен заразените миналата седмица лагерници и семейство от Търговище /баща и двете му деца/, нови два случая бяха регистрирани миналия ден. Ще чакаме да станат 20, казаха от ДВСК, тъй като се оказа, че кофичките с фаталния крем, сервирани в сладкарница в Кранево, били точно 20. РХЕИ заложи проби от яйца на птицекомбината в с. Царевец, но те са отрицателни. Същото показват и резултатите от ДВСК. Оказва се, че единственият начин заболелите да се заразят е от 19-годишната продавачка. Случаят може да стигне и до разследване от прокурор, ако това се окаже вярно, довериха запознати.

МЪЖЕТЕ ОКОЛО НАС МРАТ С ПРЕДИМСТВО

1612 жители на Добрички регион са починали през първите шест месеца на годината. От тях 906 са представители на т. нар. силен пол. Починали са 1.5 пъти повече мъже през този период, в сравнение със споминалите се жени - 706. Това съобщи за НДТ директорът на РЦЗ д-р Георги Бакърджиев.
НДТ - 21 август 1998 г.

 


Сходни връзки

*ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРОР ПОЕМА САЛМОНЕЛОЗАТА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди