изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:07 EEST
КМЕТОВЕТЕ НА КЮСТЕНДИЛ И ШАБЛА ЩЕ ГОТВЯТ С ЦОНКО ЦОНЕВ    
ОбществоНа петия поред Миден и рибен фест, който ще се открие на пети септември с голям концерт с участието на Валя Балканска, Тони Димитрова и група ГРАС, по традиция отново ще има кулинарна демострация.

И този път каварненският градоначалник Цонко Цонев ще извърти блюдо от морски деликатес, чиято рецепта пази към момента в тайна. Компания този път около тигана ще му правят колегите му - кметовете на съседната община Шабла Красимир Кръстев и на Кюстендил Петър Паунов. Тримата градоначалници ще имат и авторитетно жури, което ще дегустира рибните им специалитети - това са актьорите Красимир Радков и Виктор Калев. Те ще са гости на феста, защото пък вечерта на 6 септември на стадион "Калиакра" в Каварна е единственият концерт за тази година на шоумена Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Освен кулинарно шоу и концерт в рамките на програмата на феста за 6 септември е предвидено и представянето на книгата на Анатолий Крим "Разкази за европейското щастие" от Мая Вапцарова. Представянето е от 10.30 часа в една от залите на художествената галерия "Христо Градечлиев". Отново в галерията от 11 часа ще бъде открита изложба "Киноцентърът представя: уникални исторически костюми, реквизит и оръжие от любими български филми". Фестът ще бъде закрит на 7 септември с концерт на "Мистерията на българските гласове", група Б.Т.Р. и танцово шоу "Танца на вятъра" на площада на морския град от 20.00 часа.
 


Сходни връзки

КМЕТОВЕТЕ НА КЮСТЕНДИЛ И ШАБЛА ЩЕ ГОТВЯТ С ЦОНКО ЦОНЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди