изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете напредък.

ТЕЛЕЦ - На път сте да приключите започната задача, очаквайки и съответното възнаграждение. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко до край, така, както само вие умеете.

БЛИЗНАЦИ - Великодушно ще се съобразите с изискванията на партньорите си, въпреки вътрешните си резерви. Няма да съжалявате, скоро ще откриете нови възможности, от които ще се възползвате.

РАК - Ще дадете всичко, работейки по приключване на проект, и усилията ви ще бъдат възнаградени. Не е възможно всички да одобряват действията ви и философски ще приемете забележките им.

ЛЪВ - С цената на всичко сте решени да се справите с проблемите. Мотивирани сте и ще успеете, продължавайки своя успешен период. Служебни пътувания в страната или чужбина.

ДЕВА - Ще поставите успешно начало на нови начинания и дългосрочен проект. Трудът ви ще се оцени и скоро ще стигнете до добри резултати. Вървите много устремени към целта си.

ВЕЗНИ - Ще започнете деня си с усмивка и с амбицията да постигнете намеренията си. В работата си ще проявите съобразителност и ще отхвърляте задачите си според важността им.

СКОРПИОН - Водени от необходимостта да се справяте със задачите, ще пристъпите към работата си по-смели. Новините ще ви подтикнат към предизвикателство и в края на деня ще се поздравите с успехи.

СТРЕЛЕЦ - Условията за реализация на плановете ви ще са добри и в повечето случаи нещата ще зависят изцяло от вас. Не хабете енергията си заради безхаберието на някои, запретнете ръкави и действайте.

КОЗИРОГ - Добрите ви намерения, в съчетание с активна работа ще ви доближат до желаните резултати днес. Поставяте си цели, които не са по силите на всеки, но вие ще се справите успешно.

ВОДОЛЕЙ - Умеете да отсявате същественото и няма да пожалите усилията си, за да осъществите час по-скоро идеите си. Действайте смело и без притеснение. Съдбата е благосклонна към вас.

РИБИ - Интересът към вас нараства и гледайте да не проиграете дадения ви шанс хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди