изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:42 EEST
365 СТОПАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ    
НовиниРазплащателната агенция започна поетапното изплащане на субсидията по Схемите и мерките за единица площ за парцелите, които попадат в категорията "Друга земеделска площ" или така наречения Код 6 за Кампания 2007.

Това съобщиха вчера от държавен фонд "Земеделие". Изплащането се осъществява съгласно разпореждане на изпълнителния директор на ДФ "Земеделие д-р Атанас Кънчев и на основание на писмо на Министъра на земеделието и храните. Така 365 земеделски стопани ще получат допълнително субсидия по мерките от директните плащания, а на още 49 санкциите са намалени. Общата сума на средствата, които ще бъдат изплатени е в размер над 350 хил. лв.
Одобрените суми, които ще постъпят в банковите сметки на земеделските стопани до 15 септември тази година, са в резултат на преразглеждането на парцелите, попадащи във физически блокове в Код 6, за които Общинските служби по земеделие и гори, след извършени проверки на място са установили, че се ползват.Преразглеждането на парцелите стана възможно, след като Министърът на земеделието и храните отмени разпореждане на земеделското министерство от февруари месец 2008 г., според което площите попадащи в Код 6 не подлежат на подпомагане.
 


Сходни връзки

365 СТОПАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди