изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:41 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ ЗАКАНИ ДА ГЛОБЯВА "ВиК" ЗАРАДИ ЛИПСА НА ВОДА    
НовиниПоследно предупреждение към шефа на "ВиК" в Добрич Величко Василев отправи кметът на община Каварна Цонко Цонев. Градоначалникът заяви, че при следваща не навреме отстранена авария ще прибегне до глоби. "Няма да търпя подобно безхаберие.

Не може каварненци и гости на града три дни да стоят без вода. При следващата ненавреме отстранена авария, започвам да глобявам началника на ВиК -Добрич Величко Василев" - каза Цонев. Глобите ще бъдат съгласно Наредба № 1 за осигуряване на обществения ред, опазване на околната среда и собствеността на територията на община Каварна. Градоначалникът припомни, че преди две години пак е имало подобни проблеми, но тогава взел мерки и "ВиК" променило драстично отношението си към повредите.
Шефът на водното дружество обясни пред НДТ, че строителна фирма ударила захранващия водопровод на Каварна в петък. След това аварията е била отстранена от екип на "ВиК". В събота фирмата, без да съгласува дейностите си с "ВиК", отново причинила скъсване на водопровода. Екипи на водната фирма са работили в събота през нощта, за да отстранят аварията и в неделя да бъде възобновено водоподаването. В случая "ВиК" няма вина, че каварненци са останали без вода, коментира Величко Василев.

 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ СЕ ЗАКАНИ ДА ГЛОБЯВА "ВиК" ЗАРАДИ ЛИПСА НА ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди