изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:23 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 296 ДОБРУДЖАНЦИ СА ПОЖЕЛАЛИ ДА ВИДЯТ ДОСИЕТАТА СИ    
НовиниЧиталня, в която гражданите от Добрички регион ще могат да се запознаят със събраната за тях информация по Закона за достъп до досиетата на бившата Държавна сигурност, е организирана в сградата на РДВР-Добрич.

Това е станало със заповед на директора полк. Аргил Спасов от понеделник - 7 септември... 296 граждани от Добрички регион са подали молби с желание да видят досиетата си от влизането в сила на закона на 1 септември м. г. до вчера. Най-много са подадените молби в Първо РПУ, мераклиите били предимно възрастни хора - около 70-годишни, но имало и по-млади.

ФАЛШИФИКАТОР НА ШОФЬОРСКА КНИЖКА ВЛИЗА ЗА 6 МЕСЕЦА ЗАД РЕШЕТКИТЕ

Шест месеца ще лежи в затвора Сашо Симеонов /43/ от Добрич за това, че шофирал с фалшиви документи, съобщиха от РДВР. Той бил спрян за проверка на влизане в Балчик на 1 септември. Сашо управлявал жигулито на съпругата си. Полицаите установили, че той не притежава документи за правоуправление. При проверката представил шофьорска книжка и контролен талон, които били фалшифицирани.

НДТ - 9 септември 1998 г.

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 296 ДОБРУДЖАНЦИ СА ПОЖЕЛАЛИ ДА ВИДЯТ ДОСИЕТАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди