изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:20 EEST
Разпитват Боби Михайлов за крадено ауди    
Ред и сигурност
Благоевградският окръжен съд разпита днес председателя на Българския футболен съюз Борислав Михйлов по афера с краденото "Ауди", за което се твърди, че е било на манекенката Цеци Красимирова.


Михйлов пристигнал заедно с адвоката си Иван Драмов и с дознателя от Областна дирекция „Полиция”-Благоевград, Васил Мадолев, съобщи Дарик.
Председателят на БФС отказа да съобщи дали се явява като свидетел по дело, или в качеството си на обвиняем. Разпитът проведе дежурен съдия.
По данни на съдебни служители Боби Михайлов е разпитван по воденото предварително производство за произхода на автомобила му "Ауди"А8, който преди месеци антимафиотите в Благоевград обявиха, че е краден от Западна Европа и е внесен у нас през ГКПП -Кулата преди повече от пет години. Пред дознателя Мадолев и съдия Бункова, футболният бос заявил, че колата му е закупена от известна в столицата автокъща и отрекъл да е крадена.
Ден преди него в абсолютна секретност по случая е бил разпитван и бизнесмен от Несебър. Официална информация обаче магистратите отказват да съобщят.
В края на миналата година, на пресконференция в благоевградската полиция, бе обявено, че "Ауди"-то е конфискувано от известната манекенка Цеци Красимирова. Ден след това Красимирова заяви, че въпросната луксозна кола е карана от Борислав Михайлов. В отговор тогава той заяви, че няма нищо общо, а си е купил "Ауди" А8 от Румениге - вицепрезидентът на „Байерн” Мюнхен.  dir.bg
 


Сходни връзки

Разпитват Боби Михайлов за крадено ауди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди