изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях.

ТЕЛЕЦ - Отделяйки внимание на всяка подробност, в крайна сметка ще приключите работата си доволни от резултатите. Умората няма да ви откаже от търсене на подходящи начини за развлечение, нещо повече.

БЛИЗНАЦИ - Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете напредък.

РАК - На път сте да приключите започната задача, очаквайки и съответното възнаграждение. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко до край, така, както само вие умеете.

ЛЪВ - Великодушно ще се съобразите с изискванията на партньорите си, въпреки вътрешните си резерви. Няма да съжалявате, скоро ще откриете нови възможности, от които ще се възползвате.

ДЕВА - Ще дадете всичко, работейки по приключване на проект, и усилията ви ще бъдат възнаградени. Не е възможно всички да одобряват действията ви и философски ще приемете забележките им.

ВЕЗНИ - С цената на всичко сте решени да се справите с проблемите. Мотивирани сте и ще успеете, продължавайки своя успешен период. Служебни пътувания в страната или чужбина.

СКОРПИОН - Ще поставите успешно начало на нови начинания и дългосрочен проект. Трудът ви ще се оцени и скоро ще стигнете до добри резултати. Вървите много устремени към целта си.

СТРЕЛЕЦ - Ще започнете деня си с усмивка и с амбицията да постигнете намеренията си. В работата си ще проявите съобразителност и ще отхвърляте задачите си според важността им.

КОЗИРОГ - Водени от необходимостта да се справяте със задачите, ще пристъпите към работата си по-смели. Новините ще ви подтикнат към предизвикателство и в края на деня ще се поздравите с успехи.

ВОДОЛЕЙ - Условията за реализация на плановете ви ще са добри и в повечето случаи нещата ще зависят изцяло от вас. Не хабете енергията си заради безхаберието на някои, запретнете ръкави и действайте.

РИБИ - Добрите ви намерения, в съчетание с активна работа ще ви доближат до желаните резултати днес. Поставяте си цели, които не са по силите на всеки, но вие ще се справите успешно.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди