изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:06 EEST
3000 наши проститутки заработват по 500 евро/ден    
НовиниМежду 1000 и 3000 българки годишно са извеждани в чужбина с цел проституция. „Районите на Варна, Добрич, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Благоевград са с преобладаващи случаи на трафик на момичета в чужбина”, заяви Дочев. Според полицията няма данни за съществуването на една мощна организация, която да контролира проституцията в България и трафика на момичета зад граница.

Това разкри пред Дарик радио Добромир Дочев, началник на сектор „Борба с трафика на хора” към Дирекцията за борба с организираната и тежка престъпност в "Криминална полиция". Той допълни, че по данни на МВР минимумът пари, който сводниците искат от една проститутка в чужбина да заработва, е 500 евро на ден.
„Районите на Варна, Добрич, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Благоевград са с преобладаващи случаи на трафик на момичета в чужбина”, заяви Дочев. Според полицията няма данни за съществуването на една мощна организация, която да контролира проституцията в България и трафика на момичета зад граница.
„Повечето от бандите, които се занимават с този вид престъпления, са много различни сдружения, престъпни групи, повечето от които се сформират на етническа, роднинска, земляческа основа”, обясни Дочев.
Между 15 000 и 30 000 евро е печалбата от една българска проститутка, която работи зад граница, съобщават още от полицията. Според антимафиотите повечето българки знаят целта, с която отиват в чужбина. Често обаче сутеньорите не спазват предварителните уговорки за заплащането и затова настъпват конфликти между тях и момичетата.
 
 


Сходни връзки

3000 наши проститутки заработват по 500 евро/ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди