изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:57 EEST
САМО АБОНАТИТЕ НА ТВ “ДОБРУДЖА” ЩЕ ГЛЕДАТ НОН СТОП “БИГ БРАДЪР”    
НовиниСамо абонатите на телевизия “Добруджа” ще имат възможност нон стоп да гледат четвъртото издание на “Биг брадър”, съобщи за НДТ управителят Камен Станчев.

Медията държи правата на канал “Нова плюс” за Добрич и единствено нейните клиенти ще следят всяка крачка на съквартирантите.   

Стартовата дата на новия сезон на "Биг брадър" в ефира на Нова телевизия е 22 септември - официален празник, когато честваме 100-годишнината от провъзгласяването на независимостта на България.

Голямата награда за победителя в "Големият брат 4" ще бъде 300 хил. лева.

Най-запалените почитатели на риалити-шоуто отново ще могат да го следят по канала Нова+, по който сега вървят повторения на предишните издания. По пет пъти на ден - в 10, 13, 16, 19 и 22,30 ч. - ще има директни включвания от Къщата с чат за зрителите.

Къщата в Нови хан вече била готова и се получила доста по-различна от познатия дом на съквартирантите в Бояна, който миналата година беше съборен.

Най-вероятно една част от нея ще е на два етажа, ще има огромен двор с огнище и джакузи, уточняват от екипа.

До края на тази седмица предстои единствено монтажът на специални приспособления, поръчани от Германия, които са нужни за нормалния живот на един от бъдещите съквартиранти, се допълва загадъчно в официалното съобщение.

Освен новия водещ Милен Цветков, който идва на мястото на Ники Кънчев, различно лице и заглавие има и късното ток-шоу.

То ще се нарича "Малката сестра" - като предаването по друга телевизия, което в предишните сезони коментираше всяка сутрин случките и героите в Къщата. Като "риалити в риалити" в ролята на модератор ще влезе Венета Райкова. НДТ 

 


Сходни връзки

САМО АБОНАТИТЕ НА ТВ “ДОБРУДЖА” ЩЕ ГЛЕДАТ НОН СТОП “БИГ БРАДЪР” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди