изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:43 EEST
300 ДЕЦА ТРЪГВАТ В ПЪРВИ КЛАС С РАНИЦИ ОТ "ТЕМАХ"    
НовиниВсичко първокласници ще получат и книжка от кмета "Щом си първолак, значи си юнак"


Кметът Детелина Николова и изпълнителният директор на "Ай Ти" ЕООД - Варна, която е собственик на хипермаркет "ТеМах" в Добрич Михаил Доков вчера раздадоха 300 ранички на първокласници от семейства в затруднено материално положение. Присъства и управителят на магазина в Добрич Нико Бъчваров. Дарението е част от кампанията "ТеМах обича децата", в рамките на която хипермаркетът дари на ЦДГ №10 "Слънчице" нови осветителни тела и елматериали за занималните на ІІІ и ІV група. Деца и родители изпълниха днес заседателната зала на общината, за да получат раничките, а много от малчуганите побързаха да ги изпробват и си тръгнаха с тях на гръб.
Д.- Николова припомни, че "Ай Ти" отвори първия си хипермаркет в Добрич преди година и половина и благодари за даренията, които фирмата направи и за кампанията "ТеМах обича децата". Тя съобщи, че всички около 900 първокласници в Добрич ще получат за първия учебен ден и книжка "Щом си първолак, значи си юнак" на дядо Пънч.
Михаил Доков обясни, че компанията осигурява около 70 работни места в Добрич. И увери, че намерението им е инициативите в подкрепа на децата на Добрич да не са само спонтанни, а планирани и във връзка с различни празници на общината. Той пожела на първокласниците много успехи в училище, за да ги реализират после и в живота.
Дарението от 300 ранички е предвидено за всички деца, които отговарят на критериите на социалното министерство и ще получат помощи за първия учебен ден.
 


Сходни връзки

300 ДЕЦА ТРЪГВАТ В ПЪРВИ КЛАС С РАНИЦИ ОТ "ТЕМАХ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди